buffé

Bufféförslag 1

- Chilimarinerad kycklingklubba
- Grillad rostbiff med pickles och rostad lök
- Pasta sallad med salami och oliver
- Potatissallad med kapris, senap och purjolök
- Tzatziki
- Prästost.
- Baguette och smör.

Pris per pers: 185:-

Bufféförslag 2

- Glaserad kycklingfilé med marinerade färska grönsaker
- Ugnsbakad lax med smak av lime och citron
- Couscous sallad med grönsaker
- Vitlöksdoftande potatisgratäng
- Salsa sås
- Brieost med melon och kex
- Smör och bröd

Pris per pers: 185:-

Bufféförslag 3

- Örtstekt fläskfilé med rostade färska grönsaker
- Färskrökt laxrullad med färskost och räkor smaksatt med örter
- Tacopaj med tomat och mozzarellasallad
- Grönsallad
- Ugnsbakade potatishalvor
- Salsasås
-Brieost och grönmögelost med kex och frukt
- Smör och bröd

Pris per pers: 195:-

Bufféförslag 4

- Ugnsstekt marinerad lax serveras med crabbfishröra
- Lufttorkad skinka med soltorkade tomater och pesto
- Kycklingspett Yakitori
- Skaldjurssallad med räkor och kräftstjärtar samt sparris
- Ugnstekta potatisklyftor smaksatta med örter
- Vitlöksås
- Smör och bröd

Pris per pers: 195:-

Italiensk buffé

- Prosciutto
- Mortadella
- Salami Ventricina
- Soltorkade tomater
- Pesto
- Två sorters oliver
- Kycklingfilé med citrus, salvia och äppelkapris
- Sallad Caprese
- Pastasallad med kronhjärtan och parmesan och rucola
- Potatisgratäng med vitlök
- Gorgonzola och taleggio
- Melon
- Tosca farina med smör

Pris per pers: 235:-

Grillbuffé (grillas på kolgrill)

- Kyckling drumstick chilimarinerade
- Nötfärs burgare
- Marinerad fläskkarré
- Potatissallad med kapris
- Rostade rotfrukter med rucola och pumpakärnor (serveras kall)
- Coleslaw
- Tzatziki
- Grönsallad
- Bröd och smör

Pris per pers: 215:-