varmrätter

Här nedan ser du ett axplock av våra varmrätter.

Kött/fågel

Kycklingfilé med pepparsås, rostade färska grönsaker och råstekt kulpotatis
Pris: 135:-

Fläskfilé black and white ( rödvinssås och bearnaisesås) serveras med rostade färska grönsaker samt klyftpotatis
Pris: 145:-

Wallenbergare med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör samt rårörda lingon
Pris: 145:-

Rödvins brässerad oxkind serveras med potatis och selleripuré, haricotvertes, smålök samt rödvinssås
Pris: 155:-

Lammrostbiff marinerad i rosmarin och vitlök serveras med rostad vitlökssky samt krämig potatisgratäng och rostade färska grönsaker
Pris: 175:-

Ankbröst med rökt sidfläsk, smålök samt rödvinssky serveras med potatiskaka samt färska rostade grönsaker
Pris: 175:-

Ryggbiff med café de paris smör, rödvinssky, tomatsallad samt råstekt potatis
Pris: 199:-

Helstekt oxfilé med rödvinssky, rostade färska grönsaker samt krämig potatisgratäng
Pris: 215:-

Helstekt hjortytterfilé med smörfrästa trattkantareller, haricot vertes, enbärssky samt krämig rotfruktsgratäng
Pris: 245:-

Grönsallad till maten
Pris: 15:-

Tillbehör är valfritt till samtliga rätter

Fisk

Pocherad kungsflundra filé med strimlade grönsaker serveras med vitvinssås och kokt potatis/potatispuré
Pris: 135:-

Ugnsstekt laxfilé serveras med grön sparris & kräfthollandaise samt kokt potatis
Pris: 155:-

Ugnsstekt sejrygg serveras med bacon, rödbeta och kapris samt brynt smör och kokt potatis
Pris: 175:-

Saffransdoftande fisk och skaldjursgryta serveras med basilika
aioli och baguette (lax, torsk, räkor och blåmusslor)

Pris: 175:-

Halstrad Mälargös med gräddkokt purjolök, sockerärtor samt
potatisstomp

Pris: 195:-

Ångad lättrimmad torskrygg med lökbrynt bladspenat serveras
med champagnesås och kokt potatis/potatispuré

Pris: 195:-

Ångad hälleflundra med grön sparris, hummersås och kokt
potatis
Pris: 245:-

Tillbehör är valfritt till samtliga rätter.